Jerry's fire truck

En food truck udover det vanlige

Jerry´s brandbil kørte i næsten 25 år for Frederikshavn Brandvæsen med brandudslukningsudstyr, før den blev set og købt af Erik Hauch, der ejer Jerry's.

Bilens indmad af slanger og brandspøjter blev erstattet af et kølerum, et fryserum og et velvoksent fadølsanlæg. Nu har bilen fået helt andre rammer at færdes i. Private fester, firma fester, åbne huse, mindre koncerter og festivaler, rum og et velvoksent fadølsanlæg. Nu har bilen fået helt andre rammer at fær- des i. Private fester, firma fester, åbne huse, mindre koncerter og festivaler, blot for at nævne nogle få.

God mad - og velskænket fadøl

Mangler du god mad og velskænket fadøl, så rykker Jerry´s ud til dig bogstaveligt talt.

I nyrenoveret Mercedes brandbil fra 1968 ankommer maden og øllet, samt kokken der betjener den Bar-B-Q, der står på den medfølgende trailer.

Ægte Amerikanske Bar-B-Q

Når vi rykker ud, medbringer vi selv et ægte amerikansk Bar-B-Q anlæg, der kan bespise fra 60 og helt op til 800 personer.

Bar-B-Q er ikke det samme som grill det er en mere skånsom måde, at tilberede maden på. I en Bar-B-Q er der et indirektte varmesystem, kødet ligger ikke direkte oven på gløderne

Kølerum og hjemmebar

Brandbilen er en alt i en løsning. Den fungere både som transportmiddel, kølerum, opbevaringsrum og hjemmebar.

Vi kommer med det hele: Tallerkner, bestik, glas og servietter -
hvis du ønsker det - og vi tager det hele med igen.

Menuer

Vi kan stort set lave alle former for mad i alle prisklasser. Kontakt os og mad i alle prisklasser. Kontakt os og få et forslag.

Vi medbringer det hele

- Vi behøver ikke engang strøm - brandbilen har sit eget generatoranlæg

Rul til toppen